Boľševici sa nenaučili ani po toľkých rokoch čítať ak chcú diskutovať.

7. februára 2021, veget, Relevantné spomínanie

Včera tu na blogu bol zverejnený názor bývalého ministra školstva na to ako by mala vyzerať slovenská školská sústava a aké by mala mať kľúčové vlastnosti. Pod týmto príspevkom bola uvedená kópia rozhovoru s nám v časopise „Škola a rodina“ kde odpovedal na otázky Ľubomíra Pajtinku.

Blogy by mali nie len vyjadrovať názory blogera, ale aj vyvolať diskusiu k týmto názorom. Bohužiaľ niektorí sa to nenaučili dodnes.

Toto je kópia vyjadrenia jedného z „údajných“ diskutérov, ktorý ako tu ukážem ani nečíta blog na ktorý reaguje, ale vyjadruje svoj názor na autora príspevku (hoc odpovede na jeho vetu sú v príspevku samom).

Kópia vety tohto nenechavca je:

Teda ani len zmienka o tom čo je predmetom blogu týkajúceho sa vzdelávania, ale jeho zrejme žiarlivosť nevyprchala ani po rokoch. Odpoveď ktorú hľadal aj na to, prečo on je totiž vo fotokópii uvedenej pod zmieňovaným príspevkom:

Čo dodať na záver. Asi nič viac ako je na obrázku nad týmto textom, „globálnym problémom“ je stále, že „ľudia typu ambiciózny hlupák ktorým sa podarilo presadiť“ v štátnej a verejnej správe.

Lošonci