Založ si blog

Švejk dostal u lekárskej komisie rezultát o vrodenom kreténizme . ..

V USA kreténov vytvárajú/vyrábajú na svoju objednávku ako kolonizačných agentov. Myslíte, že sa mýlim? Tak si prečítajte životopis Annaleny Berbock. Dieťa z rodiny protivojnových aktivostov, ktorí protestovali na pochodoch proti americkým jadrovým zbraniam v Európe/Nemecku.
Poslali svoje ešte nezletilé dieťa na štúdium do USA v 16 rokoch. Američania jej dali štipendium z tzv. Marschalovho fondu pre štúdium detí z Európy, samozrejme na vybranú (kádrovú agentskú) a za pomerne krátky čas, spolu s príspevkom intimity rodiny kde bývala vymodelovali kreténa podľa svojich predstáv. Nevadí, že nemá prakticky žiadny rozhľad ani základné znalosti stredoškoláka, ale vie čo jej vtĺkli do „makovice“ jej americkí dobrodinci (vymývanie mozgu sa v jej prípade podarilo priam teoreticky presne).
Koľko máme takých v EU čo absolvovali kádrové politické preškolenie na štipendiá v USA (napr. aj zo Sorosovej liahne). No uznajte, nie je vrodený kreténizmus lepší ako ten syntetický z USA?

Volím mier nie strach

05.04.2024

Tak aktuálne aj dnes … snáď čitateľ pochopí v tom pozitívnom slova zmysle aktuálnosť aj dnes pred druhým kolom volieb prezidenta ,že oproti roku 2014 sa veľa nezmenilo . Ba nejaká zmena tu nastala – vyrástla nám generácia ,ktorá sa ,,chce,, politicky angažovať ak sa tak ten ,,progres,, dá nazvať . Ideológia ,ktorá sa nám tu naprieč európou zasieva má však [...]

Liberalizmus si začal písať svoj testament už v 16. storočí

22.03.2024

(sloboda neznamená nespútanosť, nezodpovednosť a zotročovanie iných … ) Aj keď sa to dnes nezdá, základnou charakteristikou človeka a jeho pôsobenia navonok sa už veľmi dlho identifikuje ako humanita, či sa to niekomu páči, alebo nie, je to MORÁLKA. Všetci mentálne zdraví ľudia o nej vedia a dokonca ju majú v sebe a to aj bez vonkajšieho pôsobenia tušených [...]

Perla , ,idiotizmu, , z Parížskeho samitu

27.02.2024

Na tlačovej konferencii po samite v Paríži Macron uviedol, že Západ identifikuje tretie krajiny, ktoré sa môžu podieľať na dodávkach munície na Ukrajinu. Uviedol, že k českej iniciatíve na nákup munície pre Ukrajinu by sa mohlo pripojiť 15 štátov. Český prezident Petr Pavel v polovici februára na Mníchovskej konferencii ponúkol Ukrajine dodať státisíce [...]

žralok belavý, belasý, žralok modrý

Britského turistu zranil v Karibiku žralok, útočil len desať metrov od brehu

27.04.2024 20:00

Šesťdesiatštyriročný britský turista skončil na jednotke intenzívnej starostlivosti, keď ho pri severnom pobreží karibského ostrova Tobago napadol žralok.

elektronický monitoring osob, náramky,

Elektronický náramok malo od roku 2016 na sebe 2097 osôb

27.04.2024 17:19

Ministerstvo spravodlivosti SR od januára 2016 odsledovalo 2097 osôb s elektronickým náramkom.

Roman Michelko

Koalícia sa nezhodne na Harabinovi ani na šéfovi NR SR. SNS má svoje požiadavky, hovorí Michelko

27.04.2024 14:50

Čo sa týka RTVS, vo vzduchu aktuálne lieta osem až desať mien ľudí, ktorí by chceli novej STVR šéfovať.

Euro / Eurá / Bankovka / Peniaze /

Števulová: Koalícia chce zastrašiť mimovládky. Michelko: Chceme zvýšiť transparentnosť ich financovania

27.04.2024 14:07

Strana Progresívne Slovensko považuje návrh novely zákona o mimovládnych organizáciách predložený SNS za protizákonný a protiústavný.