Založ si blog

Hlúposť Ameriky s realizáciou DEI (DEI = Rozmanitosť, Rovnosť, Inklúzia), vedie k intelektuálnemu holokaustu.

Autor: M. B. Mathews v American Thinker – 26.02.2023
Zástancovia DEI ohlupujú americkú kultúru politikami DEI. Bohužiaľ, mnoho ľudí, ktorí nie sú POC (ľudia inej farby pleti), sa hlási k týmto zničujúcim politikám namiesto toho, aby protestovali a vysvetľovali škodlivosť DEI.
Ako napísala Nancy Andersenová, DEI vo svojej vlastnej argumentácii a publikáciách popisujú „individualizmus, perfekcionizmus, zmysel pre naliehavosť a objektivitu ako podstatu kultúry nadradenosti bielej rasy“. Zriekajú sa zásluh za spravodlivé posudzovanie ľudí inej farby pleti. To čo robí DEI, je v podstate nezmyselné pre celú kultúru tým, že presadzuje mylné presvedčenie, že Amerika je systémovo rasistická a beznádejne biela. To, čo robia aktivisti a podporovatelia DEI, je bláznovstvom a protikladom čestnosti a úspechu, pretože hovorí k ľuďom, ktorí nie sú kvalifikovaní, že nimi sú. To im ale nepomôže.
Prečo je to nesprávne? Je to nemorálne. Hovoria im, že môžu niečo dokázať, aj keď na to nie sú kvalifikovaní, intelektuálne alebo manuálne schopní. Keď zlyhajú, a ak nie sú schopní výkonu požadovanej práce/činnosti, povedia im aby obviňovali tých ľudí, ktorí dôrazne varovali pred takýmito politikami a nie tých ktorí sú zodpovední za vštepovanie falošnej nádeje medzi nimi (POC).
To neznamená, že POC sú intelektuálne neschopní. Treba povedať, že objektívna realita je miesto, kde žijú ľudia, ktorí sú intelektuálne čestní. Ale keď hovoríte ľuďom, že byť objektívny je „byť bielym“, hovoríte, že objektivita je rasovo utláčateľská vlastnosť alebo nesprávny postup. Čo sa však stane, keď začnete veriť, že objektivita je nesprávna? Veríte veciam, ktoré nie sú pravdivé, veríte klamstvám, a to je ono čo vrhá ľudí do pekelných jám a snaží sa ich vymaniť z údajne prospešného systému (DEI). Okrem toho individualizmus, nie spoliehanie sa na vládu, buduje dôveru a kompetencie.
DEI je jedovatý projekt, pretože obhajuje opustenie „pocitu naliehavosti“ (aby sa veci úspešne dokončili), pretože pocit naliehavosti je „biely“ a neodráža kultúru POC. Aké urážlivé pre POC. Nedostatok zmyslu pre naliehavosť, je to čo DEI podporuje, podporuje pocit lenivosti pri plánovaní budúcnosti, v zrieknutí sa okamžitého uspokojenia pri včasnom a úspešnom riešení životne dôležitých aktivít. To vedie k nedodržiavaniu termínov, ktoré môžu viesť k prepúšťaniu ľudí z práce. Vedie to k odkladaniu preventívnych lekárskych a zubných kontrol, ktorých zanedbanie by mohlo byť smrteľným. Vedie to k intelektuálnej lenivosti, ktorá vedie k pocitu zlyhania v tom, že nerobíme to čo je potrebné urobiť. Vedie to k úplnému zúfalstvu: „Snažil som sa a zlyhal som. Som neúspešný.“
Celé hnutie DEI, ktoré ovládlo biznis, vzdelávanie a teraz aj vládu, je cynickým plánom marxistov liberalizmu na rasové nezhody. Je to plán na inštitucionalizáciu všetkých vecí, ktoré priviedli kultúru POC k chudobe a dekadencii, od blahobytu k inštitucionalizovanej nekompetentnosti. POC, ktorí sú chudobní a utláčaní nič nedosiahli, lebo za to môžu „bieli ľudia“. Dostali sa tam vďaka tomu, čo im urobili aktivisti DEI všetkých farieb pleti. Pokiaľ ide o bielych ľudí, ktorí sa prihlásia do DEI na svojich pracoviskách, musia prehodnotiť, či robia POC dobre alebo zle. Je to cesta do pekla.
Thomas Sowell umne poznamenal, že černosi to robia sami sebe s tými istými politikmi, ktorí chcú DEI inštitucionalizovať:
Ľudia, ktorí získali akademické tituly bez toho, aby získali mnoho ekonomicky zmysluplných zručností, čelia nielen osobnému sklamaniu a nespokojnosti so spoločnosťou, ale často sa stali aj negatívnymi faktormi v hospodárstve a dokonca aj zdrojmi nebezpečenstva, najmä keď sa vrhajú na ekonomicky úspešné menšiny a etnicky polarizujú celú spoločnosť, v ktorej žijú.
Pokiaľ ide o to, prečo Židia a Aziati prevyšujú úspechy, zatiaľ čo iné menšiny nie, dodáva:
Či už boli elitné verejné stredné školy v New Yorku v jednej ére prevažne židovské alebo v neskoršej ére prevažne ázijské – zdá sa, že nedostatok ich demografickej „rozmanitosti“ neovplyvnil nepriaznivo ich vzdelávacie výsledky alebo úspechy absolventov v neskoršom živote. A k tomu tu sú školy, nie na to aby sa prezentovali tabuľkami, ktoré zodpovedajú módnym predsudkom.
Takáto ideová rozmanitosť v rovnosti zabíja intelekt rovnako bezpečne, ako arzén zabíja telo. Ak chcú POC nájsť korene svojej biedy a nespokojnosti, nemali by sa pozerať na bielych ľudí alebo na neexistujúci „systémový rasizmus“. Mali by sa pozerať na bielych liberálnych ľavičiarov DEI a farebných ľudí DEI, ktorí propagujú konanie, ktoré poškodzuje a vyraďuje tých ktorí sa zlepšujú. Je to intelektuálny holokaust. ☠️

Volím mier nie strach

05.04.2024

Tak aktuálne aj dnes … snáď čitateľ pochopí v tom pozitívnom slova zmysle aktuálnosť aj dnes pred druhým kolom volieb prezidenta ,že oproti roku 2014 sa veľa nezmenilo . Ba nejaká zmena tu nastala – vyrástla nám generácia ,ktorá sa ,,chce,, politicky angažovať ak sa tak ten ,,progres,, dá nazvať . Ideológia ,ktorá sa nám tu naprieč európou zasieva má však [...]

Liberalizmus si začal písať svoj testament už v 16. storočí

22.03.2024

(sloboda neznamená nespútanosť, nezodpovednosť a zotročovanie iných … ) Aj keď sa to dnes nezdá, základnou charakteristikou človeka a jeho pôsobenia navonok sa už veľmi dlho identifikuje ako humanita, či sa to niekomu páči, alebo nie, je to MORÁLKA. Všetci mentálne zdraví ľudia o nej vedia a dokonca ju majú v sebe a to aj bez vonkajšieho pôsobenia tušených [...]

Perla , ,idiotizmu, , z Parížskeho samitu

27.02.2024

Na tlačovej konferencii po samite v Paríži Macron uviedol, že Západ identifikuje tretie krajiny, ktoré sa môžu podieľať na dodávkach munície na Ukrajinu. Uviedol, že k českej iniciatíve na nákup munície pre Ukrajinu by sa mohlo pripojiť 15 štátov. Český prezident Petr Pavel v polovici februára na Mníchovskej konferencii ponúkol Ukrajine dodať státisíce [...]

France Macron

ONLINE: Za dva mesiace poslala Európa Kyjevu 6 miliárd eur, dieru po pomoci USA to nezacelilo

26.04.2024 06:25, aktualizované: 06:51

Od leta 2023 európske príspevky na pomoc Ukrajine trvalo prevyšovali tie od Spojených štátov.

Rusko, Ukrajina, vojna na Ukrajine

Ficove reči o mieri vyvracia samotné Rusko. Trump môže byť v boji proti Putinovi tvrdší ako Biden, tvrdí generál Macko

26.04.2024 06:05

Peniaze na muníciu nepodporujú vojnu, ale prežitie Ukrajiny, hovorí generál Pavel Macko.

Kongres, USA

Pre CIA hodnotil politické riziká. Expert z Harvardu pre Pravdu vysvetlil, či USA hrozí občianska vojna

26.04.2024 06:00

Občianska vojna – Civil War (na Slovensku je v kinách pod názvom Kolaps) je už dva týždne na čele rebríčka najúspešnejších filmov v USA.