Založ si blog

Hlúposť Ameriky s realizáciou DEI (DEI = Rozmanitosť, Rovnosť, Inklúzia), vedie k intelektuálnemu holokaustu.

Autor: M. B. Mathews v American Thinker – 26.02.2023
Zástancovia DEI ohlupujú americkú kultúru politikami DEI. Bohužiaľ, mnoho ľudí, ktorí nie sú POC (ľudia inej farby pleti), sa hlási k týmto zničujúcim politikám namiesto toho, aby protestovali a vysvetľovali škodlivosť DEI.
Ako napísala Nancy Andersenová, DEI vo svojej vlastnej argumentácii a publikáciách popisujú „individualizmus, perfekcionizmus, zmysel pre naliehavosť a objektivitu ako podstatu kultúry nadradenosti bielej rasy“. Zriekajú sa zásluh za spravodlivé posudzovanie ľudí inej farby pleti. To čo robí DEI, je v podstate nezmyselné pre celú kultúru tým, že presadzuje mylné presvedčenie, že Amerika je systémovo rasistická a beznádejne biela. To, čo robia aktivisti a podporovatelia DEI, je bláznovstvom a protikladom čestnosti a úspechu, pretože hovorí k ľuďom, ktorí nie sú kvalifikovaní, že nimi sú. To im ale nepomôže.
Prečo je to nesprávne? Je to nemorálne. Hovoria im, že môžu niečo dokázať, aj keď na to nie sú kvalifikovaní, intelektuálne alebo manuálne schopní. Keď zlyhajú, a ak nie sú schopní výkonu požadovanej práce/činnosti, povedia im aby obviňovali tých ľudí, ktorí dôrazne varovali pred takýmito politikami a nie tých ktorí sú zodpovední za vštepovanie falošnej nádeje medzi nimi (POC).
To neznamená, že POC sú intelektuálne neschopní. Treba povedať, že objektívna realita je miesto, kde žijú ľudia, ktorí sú intelektuálne čestní. Ale keď hovoríte ľuďom, že byť objektívny je „byť bielym“, hovoríte, že objektivita je rasovo utláčateľská vlastnosť alebo nesprávny postup. Čo sa však stane, keď začnete veriť, že objektivita je nesprávna? Veríte veciam, ktoré nie sú pravdivé, veríte klamstvám, a to je ono čo vrhá ľudí do pekelných jám a snaží sa ich vymaniť z údajne prospešného systému (DEI). Okrem toho individualizmus, nie spoliehanie sa na vládu, buduje dôveru a kompetencie.
DEI je jedovatý projekt, pretože obhajuje opustenie „pocitu naliehavosti“ (aby sa veci úspešne dokončili), pretože pocit naliehavosti je „biely“ a neodráža kultúru POC. Aké urážlivé pre POC. Nedostatok zmyslu pre naliehavosť, je to čo DEI podporuje, podporuje pocit lenivosti pri plánovaní budúcnosti, v zrieknutí sa okamžitého uspokojenia pri včasnom a úspešnom riešení životne dôležitých aktivít. To vedie k nedodržiavaniu termínov, ktoré môžu viesť k prepúšťaniu ľudí z práce. Vedie to k odkladaniu preventívnych lekárskych a zubných kontrol, ktorých zanedbanie by mohlo byť smrteľným. Vedie to k intelektuálnej lenivosti, ktorá vedie k pocitu zlyhania v tom, že nerobíme to čo je potrebné urobiť. Vedie to k úplnému zúfalstvu: „Snažil som sa a zlyhal som. Som neúspešný.“
Celé hnutie DEI, ktoré ovládlo biznis, vzdelávanie a teraz aj vládu, je cynickým plánom marxistov liberalizmu na rasové nezhody. Je to plán na inštitucionalizáciu všetkých vecí, ktoré priviedli kultúru POC k chudobe a dekadencii, od blahobytu k inštitucionalizovanej nekompetentnosti. POC, ktorí sú chudobní a utláčaní nič nedosiahli, lebo za to môžu „bieli ľudia“. Dostali sa tam vďaka tomu, čo im urobili aktivisti DEI všetkých farieb pleti. Pokiaľ ide o bielych ľudí, ktorí sa prihlásia do DEI na svojich pracoviskách, musia prehodnotiť, či robia POC dobre alebo zle. Je to cesta do pekla.
Thomas Sowell umne poznamenal, že černosi to robia sami sebe s tými istými politikmi, ktorí chcú DEI inštitucionalizovať:
Ľudia, ktorí získali akademické tituly bez toho, aby získali mnoho ekonomicky zmysluplných zručností, čelia nielen osobnému sklamaniu a nespokojnosti so spoločnosťou, ale často sa stali aj negatívnymi faktormi v hospodárstve a dokonca aj zdrojmi nebezpečenstva, najmä keď sa vrhajú na ekonomicky úspešné menšiny a etnicky polarizujú celú spoločnosť, v ktorej žijú.
Pokiaľ ide o to, prečo Židia a Aziati prevyšujú úspechy, zatiaľ čo iné menšiny nie, dodáva:
Či už boli elitné verejné stredné školy v New Yorku v jednej ére prevažne židovské alebo v neskoršej ére prevažne ázijské – zdá sa, že nedostatok ich demografickej „rozmanitosti“ neovplyvnil nepriaznivo ich vzdelávacie výsledky alebo úspechy absolventov v neskoršom živote. A k tomu tu sú školy, nie na to aby sa prezentovali tabuľkami, ktoré zodpovedajú módnym predsudkom.
Takáto ideová rozmanitosť v rovnosti zabíja intelekt rovnako bezpečne, ako arzén zabíja telo. Ak chcú POC nájsť korene svojej biedy a nespokojnosti, nemali by sa pozerať na bielych ľudí alebo na neexistujúci „systémový rasizmus“. Mali by sa pozerať na bielych liberálnych ľavičiarov DEI a farebných ľudí DEI, ktorí propagujú konanie, ktoré poškodzuje a vyraďuje tých ktorí sa zlepšujú. Je to intelektuálny holokaust. ☠️

Voľby prezidenta USA – nechajte započítať svoj hlas v novembri a zachráňte pritom svet

27.07.2024

(Operation DAWN Update: A Vote Earned, not Given) Autor: SCOTT RITTER 26. júl 2024 Zatiaľ čo Amerika zápasí s otázkou, kto zvíťazí v cirkuse s tromi kruhmi, ktorými sú prezidentské voľby v roku 2024. Čoraz viac sa hovorí o existenciálnej povahe týchto volieb a úlohe, ktorú zohrávajú jej dvaja dnešný kandidáti (predpokladaná kandidátka Demokratickej strany Kamala [...]

EMÓCIA PRAVDY

24.06.2024

Pravdu predstavujú dejiny, teda sled dejov/udalostí v čase a nie história ako produkt historikov. Mnohí sa zamýšľame v akej dobe to žijeme. Hľadíme na svet z pozície svojich skúseností, respektívne z toho, čo nás naučili, ako nás vychovali a ako na nás vplýva okolitá spoločnosť. Politika nás ovplyvňuje viac ako treba, rodiny, kamarátov celú spoločnosť. Už sa [...]

Nad Prírodou nemôžte vyhrať

06.06.2024

Iba dejinná doba ktorú historici nazývajú „novovek“ priniesla technický a technologický pokrok ktorý v mnohých ľudoch evokoval Mesiášsky komplex „nového veku“ nadvlády človeka nad prírodou a z toho aj nadvlády istej skupiny ľudí nad ľudstvom. Nesmierny úpadok vzdelanosti a s ňou súvisiacich znalostí napriek obrovskému informačnému pretlaku a možností zdieľania [...]

vojna na Ukrajine, Grad

ONLINE: Šéf estónskej rozviedky: Putin má zdroje na vojnu aj v roku 2025, ale tiež ťažké straty

27.07.2024 07:10

Ukrajine sa podarilo odvrátiť veľký ruský útok v Doneckej oblasti - Rusko napreduje, ale s veľkými stratami, uviedol šéf estónskej rozviedky Ants Kiviselg.

krizovatka-d1-d4

Diaľnica D1 v smere z Trnavy do Bratislavy je do obeda uzavretá

27.07.2024 07:04

Diaľnica D1 v úseku od 27. do 12,5. kilometra v smere z Trnavy do Bratislavy je do 12.00 h úplne uzavretá.

Russia Military

Škandál v Rusku: Putinov hrdina sedí za mrežami. Generál zamieňal hovädzie mäso za bravčové a kuracie

27.07.2024 06:25

Vladimir Putin za logistickú operáciu v Sýrii vyznamenal Dmitrija Bulgakova, teraz tento generál spoznáva pobyt vo vyšetrovacej väzbe.

Credit Suisse, UBS

Švajčiarske mesto Vernier zakázalo bilbordy, Zürich a Bern ho chcú nasledovať

27.07.2024 06:12

Nenápadné švajčiarske mesto Vernier s 38 000 obyvateľmi sa stalo prvou švajčiarskou obcou, ktorá vo svojich uliciach zakázala komerčnú reklamu.