Založ si blog

Kto má ešte štipku zdravého rozumu, skúste zapátrať v pamäti, alebo prečítať si v histórii.

Ako sa správali aristokrati v každej ére svojej existencie, vymýšľali tzv. dvornú etiketu, kvetnaté slová na všetko a vzájomne na seba „hádzali“ úsmevy hoc sa nenávideli.
K dnešku nemusíte veľa pátrať. Progresivisti, globalisti – teda noví kolonizátori ale teraz chtiac na celoplanetárnej úrovni, hlásajú vľúdnosť, úsmev, príjemné slová ale nik z nich nechodí natoľko odhalený aby bolo vidieť čo má pod kabátom.
Aristokrati minulosti, medzi sebou tiež pestovali kvetnatú vravu vo svojich vyumelkovaných parkoch, ale mimo svojho „raja“ vraždili nepohodlných, kolonizovali a zotročovali cudzie krajiny a novo objavenú krajinu devastovali práve preto aby stavali svoje osobné rajské záhrady.
Dnes majú snahu o to isté, ale zabudli, že Svet nie je už tak veľký aby tí ktorých ona globalistická klika nepovažuje za hodných mať svoju krajinu a jej krásy pre seba sa nespojili proti týmto novokolonialistom a rado by aristokratom pozemských rás biotopu Zeme.
Ale trúfli si na veľa nie len voči tým, ktorí sa necítia byť otrokmi ale aj voči planéte samej, ktorá nechce byť umelou krajinou smerujúcou k samozničeniu. Čoraz viac ľudí Sveta a ešte nimi „nepoškvrnená“ Zem sa stavajú proti nim.
Tí čo vládnete rozumom, skúsme použiť, jednoduchú aritmetiku. Je viac akýchsi revolučných neoliberálnych aristokratických globalistov, alebo stále slobodných, premýšľajúcich ľudí v evolučne sa brániacej prírode, ktorá k svojim vyjadreniam nepotrebuje slová ani vety a už vôbec nie tie kvetnaté. Nádhera biotopu Zeme môže zmiznúť práve preto, že niektorí túžia po revolučnom vytvorení novej Zeme, planéty pre vyvolených.
Ale Univerzum si už vybralo pred miliardami rokov a nik z „detí“ prírody nemôže zmeniť tento konsenzus mikrosveta s makrosvetom v tomto priestore Univerza.
Preto je jasné kto prehrá!
Keď sa necháme zmanipulovať a ovládnuť touto novou aristokraciou potom vymrieme všetci a všetko. Keď sa budeme brániť a logika veci hovorí, že nás je obrovská väčšina potom máme šancu na zachovanie uvedenej konvencie prírody na mikro a makro úrovni Univerza v tomto jeho kvadrante.
Uvedomte si prosím, že umelá inteligencia je len obchodovaný názov, ale inteligencia je len tá, ktorá má biologickú podstatu a tým pádom má programovú bázu tvorenú miliardy rokov s nekonečným počtom podprogramov alternatívne sa meniacich priebežne podľa vonkajších vlastností a ich kombinácií v neumelej inteligencii vesmíru. To čo dnes nazývame „AI“ je len veľmi jednoduchý program využívajúci predovšetkým pamäť a kombinácie konštantných už aplikovaných usporiadaných premenných a procesov.
Určite vyhráme keď sa nenecháme klamať a oklamať. Základom existencie prírody a vesmíru je diverzita a tú noví aristokrati nenávidia ako vždy v minulosti, keď seba povyšovali aby všetkých ostatných ponížili hoc ich bola absolútna väčšina a ich život nebol strojený, ale nesmierne pestrý.
🥸

Volím mier nie strach

05.04.2024

Tak aktuálne aj dnes … snáď čitateľ pochopí v tom pozitívnom slova zmysle aktuálnosť aj dnes pred druhým kolom volieb prezidenta ,že oproti roku 2014 sa veľa nezmenilo . Ba nejaká zmena tu nastala – vyrástla nám generácia ,ktorá sa ,,chce,, politicky angažovať ak sa tak ten ,,progres,, dá nazvať . Ideológia ,ktorá sa nám tu naprieč európou zasieva má však [...]

Liberalizmus si začal písať svoj testament už v 16. storočí

22.03.2024

(sloboda neznamená nespútanosť, nezodpovednosť a zotročovanie iných … ) Aj keď sa to dnes nezdá, základnou charakteristikou človeka a jeho pôsobenia navonok sa už veľmi dlho identifikuje ako humanita, či sa to niekomu páči, alebo nie, je to MORÁLKA. Všetci mentálne zdraví ľudia o nej vedia a dokonca ju majú v sebe a to aj bez vonkajšieho pôsobenia tušených [...]

Perla , ,idiotizmu, , z Parížskeho samitu

27.02.2024

Na tlačovej konferencii po samite v Paríži Macron uviedol, že Západ identifikuje tretie krajiny, ktoré sa môžu podieľať na dodávkach munície na Ukrajinu. Uviedol, že k českej iniciatíve na nákup munície pre Ukrajinu by sa mohlo pripojiť 15 štátov. Český prezident Petr Pavel v polovici februára na Mníchovskej konferencii ponúkol Ukrajine dodať státisíce [...]

súd, manhattan

Pred súdom na Manhattane, kde prebieha proces s Trumpom, sa zapálil muž

19.04.2024 20:37, aktualizované: 22:18

Polícia neskôr oznámila jeho totožnosť. Jeho čin mohol byť motivovaný konšpiračnými teóriami.

Azerbajdžan / Vojak /

Arménsko súhlasilo s vrátením štyroch okupovaných dedín Azerbajdžanu

19.04.2024 20:07

Dohoda sa zrodila na stretnutí, ktoré viedli podpredsedovia vlád oboch krajín.

šimkovičová

Šimkovičová kritizuje slovenské umenie na Bienále v Benátkach: Nerobte hanbu kultúre už aj v zahraničí

19.04.2024 19:30

Ide o reakciu na prítomnosť bývalej ministerky kultúry Silvie Hroncovej na Bienále v Benátkach. Súčasťou vernisáže bol aj protest zástupcov kultúrnej obce.

Andrej Babiš, Monika Babišová

Šokujúci rozchod po 30 rokoch. Babiš s manželkou Monikou oznámili koniec vzťahu

19.04.2024 18:06

Ubezpečili, že ich rodinné väzby zostanú aj kvôli deťom pevné.