Založ si blog

Najväčší zločin socializmu a komunistických strán

Najväčším zločinom tejto doby a jej synteticky vytváraných elít, bolo absolútne pokrytectvo ľudí vygenerované snahou o vytvorenie svojej elity na večné časy.
To sa im celkom nepodarilo a s danou ideológiou ani nemohlo podariť, ale STVORILI VŠETKÉHOSCHOPNÝCH ELITÁROV, KTORÍ MALI BYŤ AKOUSI ARISTOKRATICKOU ELITOU A CÍTILI SA BYŤ PREDURČENÍ NA VODCOVSTVO.
Každý z nás takých pozná, len ako príklad uvediem zo susedného Česka jej dnešného prezidenta Petra Pavla. Ale mám ešte vypuklejší príklad (každý z tých starších takých ľudí iste pozná tiež zo svojho okresu/kraja/mesta).
Kaja Kallas, súčasná premiérka Estónska, maličkej pobaltskej krajiny, bývalej zväzovej republiky Sovietskeho zväzu.
Jej otec bol veľmi vysoko postaveným estónskym komunistom, dokonca členom UV KSSZ, ktorý sa významne pričinil o odtrhnutie Estónska a bol prvým predsedom vlády tejto v geopolitickom meradle nulovej krajiny.
Ona pri svojich spomienkach na detstvo klame o sto šesť, že jej detstvo bolo strašné a chudobné. Rusky hovoriť odmieta dokonca aj so svojou rodinou je hlavnou nositeľkou RusoFóbie nie len vo svojej krajine, ale aj v Európe (EU).
Keďže som v tom čase bol v ZSSR viackrát, zodpovedne môžem povedať, že títo ľudia aj s rodinami si žili ako šľachta a nič im nechýbalo.
Príčina ich konania je rovnaká dnes ako za oných čias, nemajú žiadne svedomie, nemajú tým pádom žiadnu zodpovednosť (ale voči samým sebe ju majú až absolútne upätú a bezohľadnú). Ich cieľom je iba jedna priorita, byť onou šľachtou vo vodcovskom postavení v akomkoľvek spoločenskom usporiadaní a v akejkoľvek dobe. Je im jedno kto je ich chlebodarcom, riadia sa odvekým pravidlom zlorečených – KADE VIETOR TADE PLÁŠŤ.
Zabudli však na to, že raz za čas príde búrka, dokonca až hurikán a potom udržať si tento zvršok morálnej/etickej ľudskej zvrátenosti je veľmi ťažké, nakoľko v takých časoch sa smer vetra hurikánu často a veľmi nepredvídateľne mení … 🥸
Peter Ponický Lošonci

EMÓCIA PRAVDY

24.06.2024

Pravdu predstavujú dejiny, teda sled dejov/udalostí v čase a nie história ako produkt historikov. Mnohí sa zamýšľame v akej dobe to žijeme. Hľadíme na svet z pozície svojich skúseností, respektívne z toho, čo nás naučili, ako nás vychovali a ako na nás vplýva okolitá spoločnosť. Politika nás ovplyvňuje viac ako treba, rodiny, kamarátov celú spoločnosť. Už sa [...]

Nad Prírodou nemôžte vyhrať

06.06.2024

Iba dejinná doba ktorú historici nazývajú „novovek“ priniesla technický a technologický pokrok ktorý v mnohých ľudoch evokoval Mesiášsky komplex „nového veku“ nadvlády človeka nad prírodou a z toho aj nadvlády istej skupiny ľudí nad ľudstvom. Nesmierny úpadok vzdelanosti a s ňou súvisiacich znalostí napriek obrovskému informačnému pretlaku a možností zdieľania [...]

Od Českej učiteľky k súčasnému bazálnemu vzdelávaniu

05.06.2024

Piráti usoudili, že vše ve školství je špatně a my učitelé učíme prý jak za Marie Terezie, která mimochodem svou povinnou školní docházkou nastartovala průmyslový rozvoj Čech, dnes bezpečně zlikvidovaný! Tak předně: ve školách se neučí nic nazpaměť, navzdory tvrzením „odborníků“ ve věku 20+, protože to je „týrání dětí“, výsledky [...]

vojna na Ukrajine, Grad

ONLINE: Šéf estónskej rozviedky: Putin má zdroje na vojnu aj v roku 2025, ale tiež ťažké straty

27.07.2024 07:10

Ukrajine sa podarilo odvrátiť veľký ruský útok v Doneckej oblasti - Rusko napreduje, ale s veľkými stratami, uviedol šéf estónskej rozviedky Ants Kiviselg.

krizovatka-d1-d4

Diaľnica D1 v smere z Trnavy do Bratislavy je do obeda uzavretá

27.07.2024 07:04

Diaľnica D1 v úseku od 27. do 12,5. kilometra v smere z Trnavy do Bratislavy je do 12.00 h úplne uzavretá.

Russia Military

Škandál v Rusku: Putinov hrdina sedí za mrežami. Generál zamieňal hovädzie mäso za bravčové a kuracie

27.07.2024 06:25

Vladimir Putin za logistickú operáciu v Sýrii vyznamenal Dmitrija Bulgakova, teraz tento generál spoznáva pobyt vo vyšetrovacej väzbe.

Credit Suisse, UBS

Švajčiarske mesto Vernier zakázalo bilbordy, Zürich a Bern ho chcú nasledovať

27.07.2024 06:12

Nenápadné švajčiarske mesto Vernier s 38 000 obyvateľmi sa stalo prvou švajčiarskou obcou, ktorá vo svojich uliciach zakázala komerčnú reklamu.