Založ si blog

Najväčší zločin socializmu a komunistických strán

Najväčším zločinom tejto doby a jej synteticky vytváraných elít, bolo absolútne pokrytectvo ľudí vygenerované snahou o vytvorenie svojej elity na večné časy.
To sa im celkom nepodarilo a s danou ideológiou ani nemohlo podariť, ale STVORILI VŠETKÉHOSCHOPNÝCH ELITÁROV, KTORÍ MALI BYŤ AKOUSI ARISTOKRATICKOU ELITOU A CÍTILI SA BYŤ PREDURČENÍ NA VODCOVSTVO.
Každý z nás takých pozná, len ako príklad uvediem zo susedného Česka jej dnešného prezidenta Petra Pavla. Ale mám ešte vypuklejší príklad (každý z tých starších takých ľudí iste pozná tiež zo svojho okresu/kraja/mesta).
Kaja Kallas, súčasná premiérka Estónska, maličkej pobaltskej krajiny, bývalej zväzovej republiky Sovietskeho zväzu.
Jej otec bol veľmi vysoko postaveným estónskym komunistom, dokonca členom UV KSSZ, ktorý sa významne pričinil o odtrhnutie Estónska a bol prvým predsedom vlády tejto v geopolitickom meradle nulovej krajiny.
Ona pri svojich spomienkach na detstvo klame o sto šesť, že jej detstvo bolo strašné a chudobné. Rusky hovoriť odmieta dokonca aj so svojou rodinou je hlavnou nositeľkou RusoFóbie nie len vo svojej krajine, ale aj v Európe (EU).
Keďže som v tom čase bol v ZSSR viackrát, zodpovedne môžem povedať, že títo ľudia aj s rodinami si žili ako šľachta a nič im nechýbalo.
Príčina ich konania je rovnaká dnes ako za oných čias, nemajú žiadne svedomie, nemajú tým pádom žiadnu zodpovednosť (ale voči samým sebe ju majú až absolútne upätú a bezohľadnú). Ich cieľom je iba jedna priorita, byť onou šľachtou vo vodcovskom postavení v akomkoľvek spoločenskom usporiadaní a v akejkoľvek dobe. Je im jedno kto je ich chlebodarcom, riadia sa odvekým pravidlom zlorečených – KADE VIETOR TADE PLÁŠŤ.
Zabudli však na to, že raz za čas príde búrka, dokonca až hurikán a potom udržať si tento zvršok morálnej/etickej ľudskej zvrátenosti je veľmi ťažké, nakoľko v takých časoch sa smer vetra hurikánu často a veľmi nepredvídateľne mení … 🥸
Peter Ponický Lošonci

Volím mier nie strach

05.04.2024

Tak aktuálne aj dnes … snáď čitateľ pochopí v tom pozitívnom slova zmysle aktuálnosť aj dnes pred druhým kolom volieb prezidenta ,že oproti roku 2014 sa veľa nezmenilo . Ba nejaká zmena tu nastala – vyrástla nám generácia ,ktorá sa ,,chce,, politicky angažovať ak sa tak ten ,,progres,, dá nazvať . Ideológia ,ktorá sa nám tu naprieč európou zasieva má však [...]

Liberalizmus si začal písať svoj testament už v 16. storočí

22.03.2024

(sloboda neznamená nespútanosť, nezodpovednosť a zotročovanie iných … ) Aj keď sa to dnes nezdá, základnou charakteristikou človeka a jeho pôsobenia navonok sa už veľmi dlho identifikuje ako humanita, či sa to niekomu páči, alebo nie, je to MORÁLKA. Všetci mentálne zdraví ľudia o nej vedia a dokonca ju majú v sebe a to aj bez vonkajšieho pôsobenia tušených [...]

Perla , ,idiotizmu, , z Parížskeho samitu

27.02.2024

Na tlačovej konferencii po samite v Paríži Macron uviedol, že Západ identifikuje tretie krajiny, ktoré sa môžu podieľať na dodávkach munície na Ukrajinu. Uviedol, že k českej iniciatíve na nákup munície pre Ukrajinu by sa mohlo pripojiť 15 štátov. Český prezident Petr Pavel v polovici februára na Mníchovskej konferencii ponúkol Ukrajine dodať státisíce [...]

Baerbock, Netanjahu

Hádka kvôli Gaze? Nie sme ako nacisti, nahneval sa Netanjahu na nemeckú ministerku

20.04.2024 14:00

Počas návštevy nemeckej šéfky diplomacie Annaleny Baerbockovej v Tel Avive došlo k ostrej výmene názorov medzi ňou a izraelským premiérom, ktorý poprel, že by ľudia v Pásme Gazy hladovali.

Peter Pellegrini

Ctite si zmluvu, odkázal Dankovi Raši: Problémom je, že sa vidí ako nástupca Pellegriniho. Majerský počul hlasy o konci Dolinkovej

20.04.2024 13:07, aktualizované: 15:06

Milan Majerský predpokladá, že poslanci KDH zahlasujú za zvolenie súčasného ministra Richarda Rašiho do funkcie predsedu parlamentu.

armáda usa

Americké jadrové zbrane bližšie k Slovensku? Na svojom území ich chce mať aj Poľsko

20.04.2024 12:46

Americké jadrové zbrane sú od novembra 2009 v Belgicku, Nemecku, Taliansku a Holandsku.

univerzita

Mladí Američania páchajú rekordne veľa samovrážd. Nikto presne nevie prečo

20.04.2024 11:28

"Tak veľmi si prajem, aby nám býval dal šancu mu pomôcť," hovorí Katherine Salasová zlomeným hlasom.