Založ si blog

Progresivistické elity Západu chcú globálnu štandardizovanú spoločnosť, to ale znamená otroctvo – teda spoločnosť robotov a nie ľudí.

Možno preto sa pomenovali progresivistami, lebo od osvietenstva sa pokrok považoval za civilizačný príznak, a to hlavne preto, že vychádzal z progresie – zvyšujúcej sa miery poznania prírody a jej zákonitostí z čoho rezultoval nakoniec priemysel a hromadná výroba a hromadná spotreba a obrovský populačný rast ľudstva. Ale nič z toho nevynímajúc skutočné poznanie nepatrí do obsahovej náplne progresivistických elít, naopak nesmierne lišiacky si osvojili tzv. sociálne inžinierstvo marxizmu či náboženstiev vzišlých z judaizmu/jahvizmu, teda absolutistickú vládu vyvolenej skupiny/menšiny nad všetkými a všetkým ostatným.

Technické štandardy sa u nás nazývali štátnymi technickými normami. Pre zjednodušenie výroby, riadenie, opraviteľnosť a vymeniteľnosť je to bazálna podmienka spriemyselnenia, teda masovej výroby, služieb a spotreby. To súvisí s kapitálom a ziskom rovnako, ako všetky súčasné štandardy/normy kvality, ktoré sami o sebe nezabezpečujú kvalitu ale veľmi premyslene regulujú/štandardizujú konanie ľudí. Určujú im čo, ako a kedy majú robiť aby výsledok firmy bol čo najväčší zisk. Porovnajte to s riadiacim softvérom pre akékoľvek technologické procesy, zistíte absolútnu zhodu. To analogicky/lingvisticky znamená účelové riadenie ľudí – NAPROGRAMOVANIE. Kto sa ešte v týchto procesoch programuje? Programovacie stroje/automaty, autonómne výrobné linky/továrne, roboty a robotické obslužné činnosti a technologické služby.

Klaus Schwab,  George Soros a ďalší progresivistický pomýlenci globalizmu nesmerujú svoje ciele ku prírode, ani prospechu ľudstva ale v prospech svojej neošľachtickej elity bez šľachetnosti, zavedením naprogramovania ľudí/biorobotov. Čo by sa takto stalo z ľudí/ľudstva? Absolútne ovládaná-programovaná masa robotov slúžiacich veľmi malej skupine vládcov, odkázaná, ako vždy v histórii ľudského rodu na chudobu, absolútnu závislosť a utrpenie otrokov a nezaslúžené bohatstvo otrokárov.

Chcete takéto otroctvo pre seba a svoje deti. Ak nie musíte pre to niečo urobiť. Čo? V tejto chvíli to ešte nie je tak bolestivé, ako by to bolo za pár rokov, keď dovolíme byrokratom v Európskej únii a poslancom ich parlamentu ešte za národné štáty, aby sa tam dostali takýto ľudia túžiaci po šľachtických výsadách a otroctve slúžiacej väčšiny. Spomeňte si aké je to jednoduché = rožky podľa jednotného predpisu/štandardu = normy, autá podľa jedinej normy, život podľa jedinej normy, príroda podľa jedinej normy = smrť podľa jedinej normy. To nie je nič iné, ako naprogramované otroctvo, CHCETE TO?

 

Napísal Peter Ponický Lošonci, 28.10.2023 ku dňu výročia vzniku Československej republiky a základu našej súčasnej štátnosti z obavy o ňu i nás.

Volím mier nie strach

05.04.2024

Tak aktuálne aj dnes … snáď čitateľ pochopí v tom pozitívnom slova zmysle aktuálnosť aj dnes pred druhým kolom volieb prezidenta ,že oproti roku 2014 sa veľa nezmenilo . Ba nejaká zmena tu nastala – vyrástla nám generácia ,ktorá sa ,,chce,, politicky angažovať ak sa tak ten ,,progres,, dá nazvať . Ideológia ,ktorá sa nám tu naprieč európou zasieva má však [...]

Liberalizmus si začal písať svoj testament už v 16. storočí

22.03.2024

(sloboda neznamená nespútanosť, nezodpovednosť a zotročovanie iných … ) Aj keď sa to dnes nezdá, základnou charakteristikou človeka a jeho pôsobenia navonok sa už veľmi dlho identifikuje ako humanita, či sa to niekomu páči, alebo nie, je to MORÁLKA. Všetci mentálne zdraví ľudia o nej vedia a dokonca ju majú v sebe a to aj bez vonkajšieho pôsobenia tušených [...]

Perla , ,idiotizmu, , z Parížskeho samitu

27.02.2024

Na tlačovej konferencii po samite v Paríži Macron uviedol, že Západ identifikuje tretie krajiny, ktoré sa môžu podieľať na dodávkach munície na Ukrajinu. Uviedol, že k českej iniciatíve na nákup munície pre Ukrajinu by sa mohlo pripojiť 15 štátov. Český prezident Petr Pavel v polovici februára na Mníchovskej konferencii ponúkol Ukrajine dodať státisíce [...]

Zuzana Dolinková

Poslanci začali mimoriadnu schôdzu, opozícia chce odvolať Dolinkovú

09.05.2024 18:09, aktualizované: 19:03

Ministerka podľa opozície nerieši problémy zdravotníctva.

Budova Gymnázia Andreja Sládkoviča v Banskej Bystrici

Kedy sa to skončí? Pre bombovú hrozbu evakuovali ďalšie školy

09.05.2024 16:09

Na dvoch stredných školách muselo byť vo štvrtok prerušené vyučovanie. Dôvodom boli výhražné emaily.

šimkovičová, michelko

Hlas a SNS zhodu nenašli. Hlasovanie o osude FPU je neisté, opozícia hovorí o zoštátnení kultúry

09.05.2024 16:00, aktualizované: 17:29

Zatiaľ nie je jasné, či sa o návrhu o FPU stihne hlasovať už dnes.

Okudzhava 1999 2r

Storočný Okudžava. Čo odkazuje dnešku ruský bard vyše štvrťstoročia po smrti?

09.05.2024 16:00

Bulat Okudžava by mal dnes sto rokov. V rozhovore, ktorý poskytol Pravde necelý rok pred smrťou, vyslovil dodnes aktuálne myšlienky o Rusku.